Plaatsmaken graag!

Sinds jaar en dag werkt badmintonvereniging Matchpoint (voorheen De Misser) haar competitiewedstrijden af in de Koogse sporthal De Sprong. De hal wordt voor het begin van het seizoen vastgelegd bij beheerder Optisport, die in opdracht van de gemeente Zaanstad de lokale hallen beheert. Tot 2006, toen Optisport die taak op zich nam, was er geen probleem. Maar sindsdien komt het steeds vaker voor dat de eerder gemaakte afspraken worden gecanceld. De reden: korfbalclub KZ heeft de hal nodig. En omdat KZ landelijk speelt en Matchpoint het niet zover heeft geschopt, dient Matchpoint te wijken. Afspraak of geen afspraak, dat doet er niet toe.
Het merendeel van Matchpoints thuiswedstrijden vindt dit seizoen plaats in het Krommenieƫr Trias College. Thuis wordt daarmee uit. Optisport en KZ; bedankt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *