PVV-Kamerlid zonder strafblad ontdekt

Den Haag (ANP) – Op het Binnenhof is gisteren een PVV-Kamerlid zonder strafblad ontdekt. De man in kwestie wil anoniem blijven, uit gêne over zijn eenzame positie.

De afgelopen weken bleken tal van PVV-fractieleden een strafblad of overtredingenreeks op hun naam te hebben staan. De wetsovertredingen varieerden van dronken achter het stuur zitten en bedreiging tot fraude en ontucht. De ontdekking dat er een Kamerlid was zonder strafblad kwam dan ook als een volslagen verrassing.

Geert Wilders reageerde geschokt op het bericht. “Dit doorbreekt de fractiediscipline. Dergelijk gedrag is ongewenst. Ik ben genoodzaakt hem enkele woordvoerderschappen af te nemen”, twitterde hij vanavond. Verder commentaar wilde hij niet geven. al zei hij nog  ’te hopen dat de media hun heksenjacht voortzetten. Het kan niet zo zijn dat er een PVV’er is met een onbesmet verleden’. 

Het Kamerlid in kwestie reageerde berouwvol. “Meneer Wilders vindt dit niet leuk, en dat is terecht. Onze achterban verwacht nu eenmaal politici met een vlekje. Het is ook weinig solidair tegenover de andere fractieleden als blijkt dat er strafrechtelijk niets op mij is aan te merken. Ik heb dan ook excuses aangeboden en zal mijn best doen om de ontstane achterstand in te halen.”

0 gedachten over “PVV-Kamerlid zonder strafblad ontdekt”

  1. Ja, hij kan ook gewoon bloemen brengen naar al die mensen die hij niet beledigd, uitgescholden en gesart heeft.Hij mag wel opschieten, de andere PVV- ers schijnen aan een excuus ‘ charme ‘ offensief begonnen te zijn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *