Hallo lieve

Ik heb me ooit aangemeld bij de best wel leuke website www.mijnzaanstreek.nl, maar werp er zelden een blik op. Andere prioriteiten, zullen we maar zeggen. Des te verbaasder was ik toen er vandaag dankzij deze site een niet te negeren mail arriveerde. Wat zeg ik, een mail om van te smullen. Ik deel ‘m graag met u.   

Hallo lieve
My Name is gestegen ging ik naar je profiel vandaag at.mijnzaanstreek.ning.com.and i love it Ik denk dat we vanaf daar dus klik via mijn e-mailadres; (rose_buma5@yahoo.co.uk)
Ik wacht op je mooie antwoord afgelopen, want ik moet uw communicatie, zodat we kunnen zegen en inzicht in het leven waarvan sommige nog nooit test en begrijpen dus probeer een e-mail sturen naar mij, zodat ik kan u mijn foto, zodat u kunt zien wie ik ben aandeel en ik zal u alles vertellen van de ok mijn detail
Ik ben op zoek naar uw antwoord snel
Ik ben degene wil je vriend
hebben een heerlijke dag
jouwe
steeg
Ik wacht op je mooie antwoord via mijn e-mailadres (rose_buma5@yahoo.co.uk), zodat ik zal vanaf daar stuur je mijn foto, zodat u zult zien hoe ik eruit zie als ok proberen om mij terug te krijgen omdat er veel liefde in Sheering hebben een heerlijke zoete droom en mooie dag kisssss
rose_buma5@yahoo.co.uk

U begrijpt, ik kan bijna niet wachten tot Steeg (of Gestegen of Rose) haar ongetwijfeld prachtige foto naar me zendt en we die heerlijke zoete droom kunnen delen.  Hopelijk geeft mijn vriendin toestemming.

 Echte liefde

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *