PVV-gebral

De Noord-Hollandse PVV’ers hebben geen zwijgplicht en dat zullen we weten ook. Neem de nummer 5 op de provinciale kandidatenlijst, ene Gerton van Unnik.

Een paar van zijn tweets van afgelopen vrijdag (de man beroert zijn Twitter-toetsen zo ongeveer elk kwartier). Zijn ‘haatobject’: een van oorsprong (half) Egyptische politicologe die het in de Pauw&Witteman-uitzending waagde om in debat te gaan met Hero Brinkman: 

EhsanJami1985 Gadverdamme!! Wat een viswijf die semi Egyptische muts bij P&W. Bah!! Die heeft echt een intelligentie niveau van een amoebe. #kots

#Pownews met Tokkieville was leuker dan #PenW met die Egyptische ‘deskundige’ #Kwebbelterte. Kunnen ze haar niet mummificeren?

Bottehund #PenW Doe dan! Laffe cryptoislamiste Doe een kopvod aan! Wedden dat je dat niet gaat doen! about 13 hours ago via web Retweeted by GertonvanUnnik and 1 other

GoosR Wat een IRRITANT. KUTWIJF. #penw

Genuanceerde man, die Gerton. Verkoopt vooroorlogse NSB-humor in een digitale verpakking. Gezien de peilingen komt deze Weesper mop op 2 maart zeker in de Provinciale Staten. Lijkt me een gevalletje hoogvlieger die kort na de verkiezingsdag tegen de stoep te pletter zal slaan.

 Gerton

0 gedachten over “PVV-gebral”

 1. Pingback: FW: PVV-gebral « Ik weet niet waar het over gaat

 2. Hallo Erik,

  We verschillen vaak van mening, maar in dit geval moeten we de handen ineen slaan! Ik ben zo vrij geweest om jouw artikel over dit misbaksel ook op mijn blog te zetten. Met verwijzing naar het origineel, natuurlijk.

  groeten,
  Eric Sellmeijer

 3. Van Unnik en zijn – zich achter hun IP-adres verschuilende – reaguurders van de VeelGeschreeuwEnWeinigWolPartij: ach, je kunt er alleen maar medelijden mee hebben. ‘Pathetic’ zeggen de Engelssprekenden. Discussiëren met open vizier, op het scherp van de snede en dan toch met een beetje beschaving: waar vind je zoiets rechts van de VVD?

  Die Monique Samson die het onderwerp van onbeschaafde bejegening was vind ik net als Gustaw Bessems van De Pers voorbeelden van verfrissende angry young men (m/f), dus de nieuwe generatie opinion builders. Ik heb overigens begrepen dat Monigue’s Egyptische familie Kopten zijn en dus geen moslims. Kopten -> Christenen -> goedgekeurd door de Grote Geblondeerde KORANkerspecialist (mits behorend tot de 2/3 voorstemmers op het CDA-congres). Grappig hoe reaguurders zich soms in de voet schieten…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *