Gelderse Centrumdemocraten

Ik dacht dat ze allang ten onder waren gegaan, de Centrumdemocraten van Hans Janmaat. Maar nee, ze bestaan nog. En ze doen onder leiding van Henny Selhorst zelfs mee aan de Provinciale Statenverkiezingen. In Gelderland, met de Gelderse Centrumdemocraten (GCD). Dat ze publicitair ondersneeuwen door het mediageweld van hun grote extreem-rechtse broeder, de PVV, is natuurlijk schandalig. Daarom, als steuntje in de rug, wat citaten uit het verkiezingsprogramma van de GCD. Opdat u weet wat u moet stemmen op 2 maart:

Het Gelderse centrum democraten blijven altijd bestaan.
Desondanks heeft men in het verleden ons vaak willen opdoeken,
Door slecht en vals ons in de belangstelling doen staan.

Voor iedere toegelaten allochtoon door de Pvda, 2 agenten erbij!
De PvdA heeft jarenlang de allochtone misbruikt, om de vergrijzing in de staatskas op te vullen. Dit weet Inmiddels iedereen. Maar nu gaan de allochtone op hun beurt hier weer handig in spelen.
Vol = Vol= zelfs overvol

Het zijn de voorouders die Nederland, ·hebben gemaakt tot wat het nu is. Medisch gezien heeft dit effect op het nageslacht. Als de ouderen klagen en dit heeft te maken met de welvaart.
Moet de commissies de macht krijgen, om ook hier iets mee te doen. 
Een man zal in sommige gevallen minder makkelijk voor een bepaalde functie worden aangenomen dan een vrouw, ook al was hij even geschikt of beter.
Hij moet dus boeten voor wat zijn voorouders deden. 

Langdurige werklozen “verplicht” aan het werk zetten (uitgesloten hiervan zijn mensen die afgekeurd zijn zoals WAO’ers gehandicapte en crhonisce zieken daar mag beslist niet op worden bezuinig.

Geen subsidie voor, tentoonstellingen middel door eigen bijdrage wel aan kunstenaars die meestal arm zijn

Wanneer men lekker wil winkelen door de stad op een vrije middag met een collega.
Wordt men overal aangesproken door daklozen die bedelen.
De reputatie staat op het spel, voor toeristen van de Provincie.
Dit verpaupert het straatbeeld.
Eigen daklozen eerst. Voor alle zwervers en daklozen moet onmiddellijk woonruimte ter beschikking gesteld worden met de leus dakloze stop voor de gehele provincie .

Verder willen wij ook hard optreden tegen agressie tegen hulpverleners door te pleiten voor: Agressie tegen politiefunctionarissen en andere hulpverleners.

Stem lijst 14. Sluit aan.

 

Henny Selhorst. U kandidaadt. Sluit aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *