Ronald Ootjers

Ach gossie. Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van vorig jaar kromp het CDA onder Ronald Ootjers’ leiding  tot kabouterformaat. Vervolgens publiceerde Wim de Bie op zijn website een meelevend verhaaltje over een wat sneuë Ronald Ootjers die voor de voorkeurszetel ging. Gisteravond zag de Zaanse oud-wethouder zijn partij in werkelijk elke gemeente zwaar verliezen tijdens de Provinciale-Statenverkiezingen. Toen bleek  dat het CDA ook in Noord-Holland gehalveerd werd, van tien naar vijf zetels. Het resultaat is dat Ronald Ootjers, de nummer 6 van de provinciale lijst, net niet naar het Provinciehuis mag. En dat terwijl hij een paar dagen geleden nog zo optimistisch was. 

Ik vraag u tien seconde stilte voor deze verpletterende neergang. Amen.

Ronald Ootjers (links) slaat  symbolisch een stembus kapot

(Foto KijkopZaandijk.nl)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *