Terug van weggeweest

Drie maanden in Azië en elders in Europa, drie maanden geen nieuwe berichten via deze blog. Een enkele keer ving ik flarden Hollandse berichtgeving op. Over de vrijspraak van Geert Wilders. Over de sluiting van De Kade, die maakt dat Zaanstad de enige (middel-)grote plaats is zonder door de gemeente gesteund poppodium. Over de laffe Zaanstedelijke PvdA-fractie, die mensenrechten en eerdere beloften aan de kant schoof en daarmee de bajesboten twee jaar langer in Zaanstad houdt. Over AFA-activist Paul Kraaijer, met wie ik in de jaren ’90 een paar keer contact had over extreem-rechtse partijen en personen en van wie vorige maand bekend werd dat hij tientallen jaren AIVD-infiltrant was. En over de verschillende mensen die initimiderend bedoelde mails stuurden met de eis dat ik mijn verhaaltjes over hen uit de lucht haal. Speciaal voor die laatsten, maar ook voor andere geïnteresseerden begin ik vanaf vandaag weer met mijn stukjes. Geniet er van. Of erger u met mate.

0 gedachten over “Terug van weggeweest”

  1. Blij dat je weer terug bent hoop dat je het een beetje naar de zin had.
    Ik hoop dat ik met gepaste ergenis weer je stukjes kan lezen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *