Rini S.

Een hele pagina in Het Parool over het arresteren deze week van bekende criminelen als Hells Angel Harrie Stoeltie en Donald Groen (plus acht anderen). Ruim 250 rechercheurs deden invallen op 23 locaties in den lande. Inclusief een huis in Zaandam. “In de Zaanse woning van ex-Hells Angel Rini S., Stoelties vertrouweling,  deed de recherche gisteren wel huiszoeking, maar Rini S. bleef op vrije voeten”, aldus Het Parool. Het is dezelfde Rini die in juni vorig jaar door het Gerechtshof werd vrijgesproken van het doodmartelen van een hasjdealer, vijf jaar eerder, maar wel negen maanden cel aan zijn broek kreeg voor het bedreigen van diezelfde man.

Ik wil alles weten van Rini, een plaatsgenoot van me. Maar Dagblad Zaanstreek, toch de krant die er over zou moeten berichten, zwijgt in alle talen. Voor mijn informatie ben ik afhankelijk van het Amsterdamse Parool. De krant waarmee Dagblad Zaanstreek toch een nieuwsuitwisselingssysteem heeft, maar dat werkt blijkbaar niet optimaal…

0 gedachten over “Rini S.”

  1. Rini S… wat wil je weten? 😉
    Wat ik mij afvraag, sinds wanneer is de beste man een ex-angel? Ik kan helemaal niets over zijn uittreden vinden!

    Grt, Martijn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *