Ali B

De TROS had het Zaandammer ontmoet Zaandammers kunnen noemen. Maar het was gewoon Ali B op volle toeren, in ’t Kalf op bezoek bij Margriet Eshuijs en Maarten Peters, als deel zoveel in een serie. Met de formule van dit tv-programma heeft de TROS goud in handen. Voor wie het nog nooit heeft gezien: Ali gaat met een rappend maatje op bezoek bij een zanger(-es) van een generatie geleden. Denk Imca Marina, denk Rob de Nijs. De straat ontmoet het theater, waarna er een uitwisseling volgt van twee totaal verschillende levens- en zangstijlen.

Dit is het tweede seizoen van Ali B op volle toeren en het programma blijft ontroeren en vermaken. Deze week was dus Margriet Eshuijs aan de beurt, geboren en getogen op de Zaandamse Dam. En zowaar, er waren weer kippenvelmomentjes. Voor het fantastische liedje dat Margriet voor deze gelegenheid componeerde, zie hier. De rest van het programma is uitzendinggemist te zien.     

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *