Meldpunt PVV’ers

Meldpunt Midden en Oost Europeanen PVV’ers

Sinds 1 mei 2007 februari 2006 is er sprake van vrij verkeer van werknemers tussen Nederland en acht lidstaten uit Midden en Oost Europa (MOE-landen) ex-VVD’ers en voormalige LPF’ers. Op dit moment lopen de schattingen naar het aantal mensen uit deze landen partijen, dat in Nederland verblijft, uiteen van 200.000 tot 350.000 personen. Als één van de weinige partijen waren de PVV wij vanaf het begin tegen de openstelling van de arbeidsmarkt voor Polen en andere MOE-landers Partij voor de Vrijheid. Gezien alle problemen die samengaan met de massale komst van met name Polen PVV’ers, is die opstelling terecht gebleken. Onlangs heeft de PVV hebben wij dan ook tegen verdere openstelling van de arbeidsmarkt voor de Roemenen en Bulgaren PVV’ers en andere racisten gestemd.

Deze massale arbeidsimmigratie leidt tot veel problemen; overlast, vervuiling, verdringing op de arbeidsmarkt en integratie- en huisvestingsproblemen. Voor veel mensen vormen deze zaken een serieus probleem. Klachten worden echter vaak niet gemeld, omdat men het idee heeft dat er toch niets mee wordt gedaan.

Heeft u overlast van MOE-landers PVV’ers? Of bent u uw baan kwijtgeraakt aan een Pool, Bulgaar, Roemeen of andere Midden- of Oost Europeaan Wilders, Agema, Bosma of andere non-valeur? Wij willen het graag horen. De Partij voor de Vrijheid Wij bieden u op deze website een platform om uw klachten te melden. Deze klachten zullen wij in kaart brengen en de resultaten daarvan aanbieden aan de minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

1 gedachte over “Meldpunt PVV’ers”

  1. Het is te gek dat een partij stemming kan blijven maken, zonder een eventueel bestaand probleem te analyseren en daarna met een stap vooruit met een oplossing te komen.
    Bij bestudering van de oproep om te reageren blijkt dat je ook kunt opgeven dat je geen enkel probleem te melden hebt, terwijl in de toelichting je kunt vermelden hoeveel overlast dit soort gedrag van een politieke partij in de samenleving tot stand brengt.
    Hoeveel van de vermelde aantallen bezoekers hebben geen enkel probleem gemeld?
    Dit is overigens ook een reactie te veel, eigenlijk moet je geen aandacht meer schenken aan de aandacht trekkerij van Geert Wilders.
    Een goed psycho-analyse is goedkoper dan de schade die met zijn gedrag wordt aangericht. Nog afgezien van de aanzienlijke beveiligingskosten die de belastingbetaler moet ophoesten om hem te beschermen tegen door hem zelf opgeroepen reacties.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *