Into the great wide open

Absurde situatie. Afgelopen zaterdag begon de voorverkoop van Into the great wide open, het misschien wel leukste popfestival van Nederland. De voorverkoop eindigde ook zaterdag, want binnen vijf minuten waren alle vijfduizend (!) toegangskaarten aan de man/vrouw gebracht. Wij behoren tot de gelukkigen die een entreebewijs hebben. Vijf stuks hebben we zelfs, voor vier volwassenen en een kind.

Het driedaagse festival vindt begin september plaats op Vlieland. Prachtig eiland. Met twee campings en vele honderden andere slaapplekken. Klein probleem: die zijn allemaal volgeboekt. Er is op heel Vlieland geen slaapplek meer te boeken. 

Daar staan we dan, met onze vijf tickets. Heeft er iemand nog een Vlielandse hooizolder over, toevallig?

2 gedachten over “Into the great wide open”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *