Angel Art Festival

Pinkpop is achter de rug en was op de meest interessante dag (Bruce Springsteen!) uitverkocht. Into the great wide open, over enkele maanden op Vlieland: binnen vijf minuten uitverkocht. Lowlands: uitverkocht.

Er is echter hoop. Je moet er alleen wel een stukje voor reizen. Van 4 tot 10 augustus vindt vlakbij de Noord-Portugese stad Guarda het Angel Art Festival plaats. Makkelijk te bereiken per trein (duurt wel ruim twintig uur), auto (idem) of vliegtuig (via Porto). Voor een paar honderd euro word je een kleine week in de watten gelegd op een prachtig landgoed (‘quinta’, in goed Portugees) in een ook al prachtig natuurgebied. Met eten en drinken. Slaapplaatsen. En, niet te vergeten, vele tientallen professionele artiesten en kunsten. Van dans tot cabaret, van workshops tot theater en muziek. Lijkt me wel een omritje waard, als je toch in de buurt bent.

Er zijn nog kaarten voor dit kleinschalige, door de oud-Amsterdamse Karin Sligting georganiseerde evenement (tikje Lowlands, beetje Oerol). Een aanradertje.

Angel Art Festival 2011

2 gedachten over “Angel Art Festival”

  1. Lijkt me een geweldig festival; dit jaar zit ik in die periode in Drenthe bij Buitenkunst, ook echt een aanrader!! Het Angel-festival komt we op mijn verlanglijstje 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *