Zaanstrand

Al een paar maanden wordt er gedacht over en gewerkt aan een Zaanstrand. Ik heb het idee ooit in de gemeenteraad geopperd en de VVD heeft het vervolgens in een motie gegoten, die prompt een meerderheid kreeg. Daarna werd het langdurig stil.  Enfin, er wordt dus nu in particuliere kring aan gewerkt. Ook prima, als die zandbak er maar komt. De bijbehorende website bestaat al, maar is vooralsnog net zo leeg als Zandvoort in november. De gewenste plek voor het Zaandamse stadsstrand is er overigens al: de hoek Prins Bernhardbrug/Westzijde. U weet wel, waar ooit een enorme gashouder stond en tegenwoordig alleen grassprieten en boompjes groeien.

Wel svp even kijken of de grond inmiddels gesaneerd is alvorens er badlakens toe te staan. Maar verder is het een prachtplek. Succes met de verdere plannen!

4 gedachten over “Zaanstrand”

      1. Het lijkt wel of het uitstel van de zomer een vertragingstactiek is van de “Hogere Machten”! Hahahaha
        Er is trouwens wel een facebook-pagina “Zaanstrand Zaandam” daarop vind je wel informatie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *