Trots op Zaanstad

Hoe denkt Trots op Zaanstad over de overname van de partij door Hero Brinkman? Ik heb geen idee. Vindt ToZ vanaf nu ook dat er geen hoofddoeken zichtbaar mogen zijn in het openbaar vervoer? Zijn ze een beetje Trots op Brinkman? Wie het weet mag het zeggen. De twee Zaanstedelijke fractieleden zwijgen in alle talen. En dat voor een partij Verdonk die tijdens en na de oprichting van haar clubje steeds riep dat openheid troef was. Dat ToN naar iedereen luisterde. En dat dankzij de digitale revolutie alom geraadpleegd kon, mocht en zou worden.

Het resultaat in Zaanstad: oorverdovende stilte. Wat doen ‘Fractie Voorzitter tevens Raadslid’ (ik citeer de site) Joke Havik en haar collega (‘Vice Voorzitter tevens Raadslid’) Henk Stevens eigenlijk al die tijd? Zelden een partij met zoveel tromgeroffel horen ontstaan en daarna in langdurig zwijgen zien vervallen. Op de lokale site wordt niets gemeld over de machtsovername. Aan openbare vergaderingen doet de club van Henk en Joke niet. En ook in Dagblad Zaanstreek is zelden iets over dit illustere duo en hun achterban te lezen.

Kunnen jullie de boel na de nederlaag tijdens de komende Tweede-Kamerverkiezingen niet gewoon opdoeken,  Joke en Henk? Ik beloof jullie, er gaat dan niets verloren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *