Gezocht: gratis vulling

Geachte lezer,

Maak foto’s met als thema ‘Wij in Noord-Holland’. Opdat we die kosteloos in onze krant kunnen plaatsen.

Som op wat u wil doen met anderhalf miljoen euro gemeenschapsgeld. Dan hoeft de sterk geslonken redactie dat niet te bedenken, maar het alleen op een rijtje te zetten.

Stuur ons kiekjes van uw kampioensteam. Zoveel mogelijk graag, dan kunnen we weken voort met het inkleuren van onze pagina’s.

Word lid van de door uw krant opgezette Bermbende. Heeft weliswaar niets met journalistiek te maken, maar het levert al snel een paar pagina’s krantenvulling op.

Beschrijf uw sportzomer en lever dat gratis aan voor onze website.

Hanteer uw fotocamera bij het feest ter gelegenheid van tweehonderd jaar Zaandam en zend ons de resultaten.

Doe alsof u rechter bent. Of filmrecensent. Of Ombudsman. Dan schrijven wij snel uw ondeskundige mening op en hoeven we zelf niet te piekeren over een rechtbankverslag, productvergelijking of filmbespreking.

De eindredactie hebben we een paar jaar geleden al afgeschaft. De meeste fotografen zijn inmiddels ingewisseld voor plaatjes schietende verslaggevers en gratis PR-foto’s. Nu nog de resterende broodschrijvers vervangen door lezers die gratis content aanleveren en onze aandeelhouders kunnen helemaal tevreden zijn. Tenzij natuurlijk ook de resterende abonnees van het Noordhollands Dagblad opstappen. Maar zover zal het vast niet komen. Toch?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *