Scientology in Zaandam

Eens in de paar jaar duikt de Scientologykerk op in Zaanstad. Meestal in vermomming, omdat de naam Scientology inmiddels te besmet is geraakt. Dit keer trapte onder meer het huis-aan-huisblad Zaanstreek op Zondag er in. De halve voorpagina werd afgelopen weekend vrijgemaakt voor een promotieverhaal van de stichting ‘Geen Drugs, Wel Leven’, die folders uitdeelde in het centrum van Zaandam. Wat zowel de mensen achter de vermeende drugsbestrijders als de redactie van het onwetende ZoZ niet vermeldden was dat ‘Geen Drugs, Wel Leven’ een mantelorganisatie is van de Scientologykerk. U weet wel, die brainwashende en geldverslindende sekte die onder het mom van godsdienstvrijheid argeloze slachtoffers in haar netten wikkelt. Wie daar tegen  in  het geweer komt, loopt het risico door de Scientologykerk kapotgeprocedeerd te worden. Onder andere de schrijfster Karin Spaink weet daar inmiddels alles van.

Een goedbedoeld advies als u gesteld bent op uw geld en uw gezonde verstand: mijd zowel Scientology als ‘Geen Drugs, Wel Leven’. Want voor u het weet heeft u geen geld en geen leven meer.

2 gedachten over “Scientology in Zaandam”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *