Verkiezingsprogramma PVV-Zaanstad

In maart 2014 zijn er gemeenteraadsverkiezingen. De PVV-Zaanstad heeft de eerste hoofdstukken uit haar concept-verkiezingsprogramma zojuist vrijgegeven. Meest opvallend: het hoofdstuk ‘Ons Zaanstad’, dat zich richt tegen de toenemende invloed van Limburgers. De tekst is een licht aangepaste versie van het hoofdstuk ‘Ons buitenland’ in het landelijke PVV-verkiezingsprogramma. Enkele citaten:

“Op elke plek zien we Limburgers een steeds groter gedeelte van de bevolking uitmaken. In de praktijk betekent dat: steeds meer katholicisme, steeds meer kruisjes, steeds meer criminaliteit, verpaupering, uitkeringsafhankelijkheid en middeleeuwse opvattingen. Een volk dat baas is in eigen stad maakt zelf uit wie er binnenkomt en wie niet.

De diplomatieke banden van Zaanstad met gemeenten van de Organisatie van Katholieke Eenheid (OKE) worden geminimaliseerd zolang zij vasthouden aan de door hen ondertekende Verklaring van Maastricht waarin de mensenrechten worden beperkt tot de barbaarse Codex Iuris Canonici. Deze gemeenten dienen uit de Verenigde Naties te worden gezet. Zolang dat niet is gerealiseerd betaalt Zaanstad geen cent aan de Verenigde Naties.

Ontwikkelingshulp aan Limburg, daar stoppen we natuurlijk zo snel mogelijk mee. Veel Limburgers die aan het subsidie-infuus van sinterklaas Ben Knapen hangen zijn corrupt. En nooit is bewezen dat geld werpen naar een provincie een heilzame werking heeft. Wij geloven in vrije handel. Hun producten zijn welkom in onze winkels. Handelsbarrières met Limburgse gemeenten worden opgeheven.

We nemen afscheid van Limburg. Nu nog in het Koninkrijk, maar als het aan de PVV-Zaanstad ligt, behoren alle Limburgers snel tot het buitenland. Wij gunnen de Limbo’s volledige soevereiniteit, hoe eerder hoe beter. Provincies met een corrupt bestuur als Limburg ontvangen met onmiddellijke ingang geen cent meer uit de Randstad.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *