Zaanstad in het nieuws

De Zaandamse vestiging van Primark was deze week landelijk nieuws, vernam ik. Niet omdat er -afgezien van de slijtagegevoelige kleding daar- iets mis is met dit concern, maar omdat mensen van heinde en ver naar Inverdan komen voor deze winkel.

Een week eerder was Zaandam ook al op positieve wijze in het nieuws. Opnieuw dankzij Inverdan stond het centrum in een of andere landelijke architectuur-top-10. Toch mooi meegenomen.

Binnen enkele weken publiceert Het Parool twee pagina’s over de schoonheid van de Zaanstreek (en de Zaan in het bijzonder). Op zaterdag, de meest gelezen editie. Zaanstad wordt dan dus wederom opgestoten in de vaart de volkeren. 

Wellicht is het handig als de gemeente, de horeca, de hotelbranche en de andere toeristafhankelijken wat advertentieruimte inslaan in die Parool-editie. Dat zou de omzet wel eens kunnen verhogen. 

2 gedachten over “Zaanstad in het nieuws”

  1. ook nog een positeif bericht afgelopen maandag in NOS journaal: Zaanstad zit in de top 3 van de minste inbraken in Nederland, dat is altijd goed nieuws. Almere waar een broer woont staat in de top 3 van meeste inbraken, dat werd meteen weer bewezen deze week toen er 2 pogingen van inbraak waren bij hem!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *