Holleeder sponsort Raboploeg

AMSTERDAM (ESP) –Willem Holleeder wordt de nieuwe sponsor van de Rabo-wielerploeg. Nu de bank per direct de overeenkomst met de profploeg stopzet ziet de oud-ontvoerder mogelijkheden voor een doorstart.

Holleeder denkt door het aanbieden van een sponsorcontract aan de Rabobank-wielrenners hobby en werk te kunnen combineren. ‘Banken zijn niet te vertrouwen, zo blijkt nu eens te meer. Om die reden heb ik mijn in het verleden verdiende geld ook nooit op een spaarrekening gezet, maar veilig weggelegd op een plek waar niemand bij kon komen. Dat geeft me nu de mogelijkheid die dakloos geworden profrenners een duwtje in de rug te geven.’

De Amsterdamse zakenman-in-ruste wil niet bekendmaken welk bedrag er is gemoeid met het sponsorcontract. ‘Het is voor beide partijen een win-winsituatie. Ik heb begrepen dat die renners zich tevens inzetten als internationaal transportbedrijf van voedingssupplementen. Zo kunnen ze voor mij goederen over de grens brengen waaraan in andere landen behoefte is. Ik wil me om te beginnen richten op de rondes van Colombia en Sicilië. En in ruil zorg ik dat die jongens een aardige boterham, of wat ze ook gebruiken, kunnen verdienen. Ik werk graag samen met positief ingestelde mensen.’

Wat Holleeder betreft wordt het sponsorcontract zo snel mogelijk getekend. ‘Zo’n column in Nieuwe Revu is natuurlijk wel aardig, maar financieel zet het geen zoden aan de dijk. Dat is klein bier voor mij. Ik ben gewend om wat groter te denken. En dan past een wielrenploeg mooi in mijn plaatje.’

 

An Eriks Satirics Production 

4 gedachten over “Holleeder sponsort Raboploeg”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *