Vissers’ missers

Het raadslid Leny Vissers zou al minstens drie keer een motie van wantrouwen hebben ingediend tegen wethouder Leny Vissers. Helaas, zowel het raadslid als de wethouder ontbeert elke vorm van zelfreflectie. Kijk nu toch eens naar het raadsdebat van afgelopen donderdag (het pijnlijke moment begint op 2.16.30) en merk hoe burgemeester Faber de blunderende wethouder tegen zichzelf in bescherming moet nemen door overhaast een koffiepauze aan te kondigen. In de dodelijke terminologie van Faber: “Er is duidelijk een spanning tussen wat in de begroting staat en wat de wethouder zegt.” 

Het is bepaald niet de eerste keer dat wethouder Vissers onderuit gaat op dit dossier. En ook op andere beleidsterreinen liet ze steken vallen. Wie verlost haar uit haar politieke lijden?

   

1 gedachte over “Vissers’ missers”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *