Complimentendag

Maandag, complimentendag.
Complimentje voor de (oud-)projectwethouders Nel Kroesen, Hans Luiten en Robert Linnekamp. En voor de raadsleden die vóór durfden te stemmen, ook al was het gemopper en geklaag destijds niet van de lucht. Een belangrijk deel van Inverdan wordt deze maand opgeleverd. Het is min of meer de tweede etappe. Eerst waren daar het stadhuis, hotel Inntel en de directe omgeving. Nu is er de ontdempte gracht. En ik moet het visionair Sjoerd Soeters nageven: het centrum van Zaandam ziet er nu al vele malen beter uit dan, pak weg, de laatste halve eeuw. Bovendien, ook niet onbelangrijk in deze tijd van teruglopende omzetten en instortend MKB; als ik me niet heel erg vergis worden er binnenkort cijfers gepubliceerd waaruit blijkt dat de omzet in het hart van Zaandam enorm is toegenomen. En dat wordt waarschijnlijk nog beter als ook de rest van het Inverdanproject wordt voortgezet.

Daarom, tegen de tegenmentaliteit en azijnpissers van de voorgaande tien jaar in: dank aan de doorzetters. 

1 gedachte over “Complimentendag”

  1. Leuk! En dan wil ik geen azijn stukje van de heer van der Broek, met de teneur dat een voormalig raadslid van ROSA ineens een voortschrijdend inzicht heeft

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *