Stadsdichter gezocht

Hans Kuyper was het vier jaar, Bas Husslage twee jaar. En nu komt er weer een nieuwe. Als zich tenminste geschikte kandidaten aanmelden op de ooit door ROSA bedachte vacature. Zaanstad zoekt namelijk een stadsdichter 3.0.

In de vacaturetekst (met daarin vooralsnog een dode link naar de vacatureomschrijving) wordt gevraagd om een ‘dichter(es)’, maar daarna gaat het alleen nog maar over een ‘hij’. Na zes jaar is het misschien eens tijd voor een ‘zij’ (dat rijmt alvast). U kunt zich aanmelden tot 15 december. Dus zodra de sinterklaaspoëzie af is; onmiddellijk beginnen met een sollicitatiegedicht. Eeuwige roem wordt misschien uw deel. Wellicht kent de Zaanse dichterskring een geschikte kandidaat (v/m)? 

Bas

1 gedachte over “Stadsdichter gezocht”

  1. Ik weet een goede kandidaat, ook meegedaan met de verkiezing van de eerste stadsdichter en meegedaan met Avond van de Saenmeermin: Cees Jan Sierhuis, heb hem al getipt, al jaren mijn favoriet (na Hans natuurlijk)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *