Meldpunt Overbodige Meldpunten

De PVV maakte deze week bekend dat zo’n 135.000 mensen géén moeite hadden met MOE-landers. De Roemenen, Polen en andere Oostblokkers waren welkom in Nederland om het vuile en slecht betaalde werk op te knappen. Een kleine minderheid van 40.000 Nederlanders was van mening dat de Polen hun parkeerplaatsen bezet hielden en daarom onverwijld moesten worden uitgewezen.
Handig, zo’n Polenmeldpunt.
Dat kunnen wij ook, dachten de andere partijen. En dus begon het CDA afgelopen donderdag het meldpunt voorkomhighschool.nl, voor opmerkingen over coffeeshops in de buurt van scholen. Eerder dit jaar presenteerde GroenLinks het Meldpunt voor groene ondernemers, de ChristenUnie het Meldpunt voor overbodige regels, de PvdA het Meldpunt tegen verspilling in de zorg en 50Plus het Meldpunt voor dure medicijnen.
Om de wildgroei een beetje te beteugelen opent Eriksgaap nu het Meldpunt Overbodige Meldpunten (MOM). Dat fungeert tevens als het Meldpunt Overbodige Partijen (MOP).
Dat laatste meldpunt is afgelopen week al informeel van start gegaan en een daverend succes. Inmiddels heeft de telcommissie onder leiding van de heer D. Stapel laten weten dat zo’n 135.000 mensen de PVV tamelijk dan wel geheel overbodig vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *