Traplopen

Kijk, dat vind ik nou geinig. Weliswaar niet helemaal origineel, maar toch leuk. Veertig enthousiastelingen trotseerden zaterdag in Amsterdam de zwaartekracht door de trappen van een achttien verdiepingen tellend hotel op en af te rennen. En dat drie keer achter elkaar. Ruim tweeduizend treden. Pracht van een wedstrijd. De hoofdprijs was bescheiden: een hotelovernachting. Desondanks waren er genoeg gegadigden.

In Zaandam bevindt zich het nieuwbouwproject De Conrad. Onderdeel daarvan is een enorme flat. Drieëntwintig verdiepingen hoog. Wie daar omhoog rent, krijgt ongetwijfeld het idee in ijlere lucht te eindigen. Lijkt me best leuk als ZVH, dat dit jaar een eeuw bestaat en in De Conrad nog wat woningen in de aanbiedingen heeft, zo’n hardloopwedstrijd organiseert. Mooie reclame voor ZVH, mooie reclame voor Zaandam.

Vanuit mijn laag-bij-de-grondse woninkje aan de overkant zal ik zeker toekijken. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *