Belangrijk positief bericht

De afgelopen dagen is er weer belangrijk werk verricht in en om het Zaanstedelijk gemeentehuis. Hieronder een voorbeeld, letterlijk geciteerd. Zonder verder commentaar.

Veel plezier vandaag. Even wuiven dan maar? (Als dat niet positief is….)

Geacht raadslid,
 
We leggen momenteel de laatste hand aan de voorbereidingen voor de ontvangst van het  koninklijk bezoek aan ons prachtige Hembrugterrein.
Via de publiciteit en via onze mail bent u al eerder gewezen op deze voor Zaanstad bijzondere gebeurtenis.  
We hopen dat veel Zaankanters van de gelegenheid gebruikmaken om het koninklijk paar te ontmoeten en (opnieuw) de kans zullen grijpen om kennis te maken met dit mysterieuze deel van Zaanstad in ontwikkeling.
Uiteraard hopen we op uw komst. Ons vervoersadvies luidt nog steeds:  liefst per fiets of openbaar vervoer. Vanaf het busstation Zaanstad rijden 10 pendelbussen naar ’t Hembrugterrein.
 
Als bijlage onze social media analyse over de publiciteit rondom het koningsbezoek in Zaanstad tot dusver.
De eerste sheet heeft als zoekterm “hembrugterrein’, de tweede ‘koning’ en ‘Zaandam’.
Hieronder treft u de uitleg aan.
 
Analyse over afgelopen zeven dagen – Sheet 1: ‘Hembrugterrein’ 52 sentimenten Neutraal: 21 Positief: 26 (neutraal + positief = 90%) Onbekend: 3 Negatief: 2
Bij de twee negatieve sentimenten gaat het één keer om het nieuwsbericht ‘Woningplan Noord-Holland desastreus’ en één keer om een bericht op ons eigen Facebook-account Koning In Zaanstad. Dit is ten onrechte als ‘negatief sentiment’ bestempeld: er is op het account en bij dit bericht geen wanklank gevallen.
De positieve sentimenten komen vooral van Facebook, maar ook het weblog van Erik Schaap wordt eronder gerekend. Dat is ten onrechte, gezien de inhoud: http://eriksgaap.wordpress.com/2013/06/10/lex-en-max-hoeveel-kost-dat-nou/
Negatief...Negatief…

1 gedachte over “Belangrijk positief bericht”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *