Huwelijk op komst?

Het is zo langzamerhand niet meer de vraag of, maar wanneer de Partij voor Ouderen en Veiligheid en Democratisch Zaanstad een fusie aankondigen. De twee zijn al een tijdje zo close dat een huwelijk onvermijdelijk lijkt. Keer op keer trekken beide eenpitters gezamenlijk op tegen alles wat in hun ogen vies en voos is. Ergens vóór zijn en alternatieven aandragen is meestal nog wat lastig, maar dwarsliggen kunnen Aart Molenaar en Ton Brekelmans als geen ander. Bij voorkeur in duoverband, tegenwoordig. Bij DZ is het Aart die zijn staart roert, bij de POV Ton qui fait la musique, maar eens met elkaar zijn ze het bijna altijd. Het is alom liefde tussen de twee heren. Ze klampen zich als twee bonobo’s aan elkaar vast. Ik ga er dan ook van uit dat na de zomervakantie het trouwbericht op de mat valt.  

Nu alleen nog een naam bedenken voor het speeltje van dit illustere stel. Is Toonaard misschien iets?

Toonaard

2 gedachten over “Huwelijk op komst?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *