‘Moeilijke’ cultuur

Terwijl cultuurwethouder Leny Vissers afgelopen donderdag slecht-nieuwsgesprekken voerde met culturele instellingen (goed getimed, zo in de vakantie. Dat scheelt weer in het oproer) speelde zich aan de rand van Zaanstad zomaar een nieuwe voorstelling af. Een toneelstuk. En nog een ‘moeilijk’ stuk ook. On-Zaans, zou je bijna denken. Tot je je realiseerde dat het een buitenstedelijk initiatief was. Een Amsterdams initiatief zelfs. Interessant.

Voor wie het wil meemaken: dit weekend vindt Poëten en bandieten voor het laatst plaats op het Hembrugterrein. Met dank aan het Over het IJ Festival.

Komt dat zien. Voordat de cultuur in Zaanstad helemaal opgeheven wordt.

Riool
Wethouder
Vissers presenteert haar cultuurbeleid

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *