Dichtbij peilt

De website Dichtbij.nl doet een Maurice de Hondje. Gepeild wordt hoe u op dit moment zou stemmen indien er gemeenteraadsverkiezingen waren. Hartstikke arbitrair natuurlijk, al was het maar omdat de POV de stemming heeft gekaapt (op dit moment rond de 30% van de kiezers…).

In het verleden hield de gemeente Zaanstad nog wel eens een kiezersonderzoek. Een serieuze test, waaruit je iets meer kon afleiden dan dat Ton Brekelmans c.s. de uitslag manipuleerden. Maar zo’n onderzoek heb ik al in geen jaren voorbij zien komen. Helaas. Dat doen ze in bijvoorbeeld Amsterdam wel anders. 

Enfin, laten we niet flauw doen. En even op Dichtbij een keuze maken uit de veertien partijen die momenteel het kippenhok aan het Stadhuisplein bevolken. Gewoon, voor de lol. En dan gaan we in maart 2014 wel voor ’t echie.

Stemmen kan hier.  

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *