Tietenkrant

De NTR zond maandag het derde en laatste deel uit van een serie over de teloorgang en mogelijke wedergeboorte van de Nederlandse journalistiek. Volgens sommige geïnterviewde kenners was de ‘verleuking’ van de vaderlandse verslaggeving een van de redenen dat steeds meer abonnees afhaakten.
Al vele dagen is op de website van het Noordhollands Dagblad onder de rubriek ‘Aanbevolen’ de kop ‘Borsten Rita Ora floepen uit bikinitop‘ te lezen. Waarna het bericht volgt dat een of andere Engelse zangeres even topless te zien was. Citaat: “Vorig jaar hingen haar tieten ook al per ongeluk uit haar shirt tijdens een optreden in Londen.”

Het is een geslaagde poging om GeenStijl te evenaren in platheid. Ook voor andere berichten over borsten dan wel tieten kunt u trouwens uitstekend terecht op de NHD-site.

Vooral zo doorgaan, zou ik zeggen. Dan kan over een jaar of vijf de laatste serieuze redacteur definitief het licht van het redactielokaal uitdoen.


Phil leest het NHD

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *