Nu in de aanbieding: extra bezwaarweek

Het heeft even geduurd, maar het is nu toch doorgedrongen tot ’t Kippenhok: politieke stukken in de vakantie laten beoordelen door het volk = niet slim. B&W maakt daarom bekend dat de inspraaktermijn voor de omstreden Toekomstagenda Cultuur met een week is verlengd, tot 4 september.

Het maakt nieuwsgierig naar het debat dat plaatsvond achter de muren van het stadhuis. Want waar verantwoordelijk wethouder Leny Vissers een paar weken geleden nog stug volhield dat de eerder afgesproken inspraaktermijn juist, voldoende en rechtmatig was keert ze nu op haar schreden terug. Wat heeft haar, precies een maand na de vrijgave van de cultuurnota, doen besluiten om er toch nog een weekje aan vast te plakken? Wie heeft haar overgehaald? En hoe?

Onder de goede inzenders wordt een toegangskaartje verloot voor een rolprent naar keuze in het bedreigde filmtheater De Fabriek. Rest me nu alleen het officiële uitstelbericht van B&W aan u door te geven. Doe er wat mee!

Inspraaktermijn ontwerp ‘Toekomstagenda Cultuur’ met week verlengd
 
Op 9 juli 2013 heeft het college de ontwerp Toekomstagenda Cultuur vrijgegeven voor inspraak tot 28 augustus 2013. Aangezien de inspraaktermijn deels in de vakantieperiode valt, is besloten de termijn met een week te verlengen. De inspraakmogelijkheid wordt nu verlengd tot 4 september 2013. Belanghebbenden kunnen tot die tijd een reactie sturen naar: toekomstagendacultuur@zaanstad.nl
Leny

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *