Zaanstad heeft een nieuwe makelaar

De gemiddelde makelaar zit als gevolg van de huizen-, kantoren- en andere crises op een houtje te bijten. Desondanks wordt er komende week een nieuw Zaans makelaarskantoor geopend. Best knap, in deze barre tijden. LOS VAST Makelaars is echter wel een bijzondere loot aan de vastgoedstam. Ze geven namelijk een hele nieuwe invulling aan de veelal langdurig leegstaande panden die de Zaanstreek telt. Hoe? Kijk hier.

Op woensdagavond 25 september presenteert het makelaarskantoor zich aan het grote publiek. Aan de presentatie wordt meegewerkt door grootheden als Miranda Reitsma, Jaap Draaisma (Urban Resort), Marc Buiter (Urgenda) en Ellen Holleman (Nederlands Platform voor Tijdelijke Ontwikkeling). De bijeenkomst is vanaf 20.00 uur in Studio KADZ (Zuideinde 74 in Koog aan de Zaan). De entree is gratis, maar aanmelden wordt in verband met de te verwachten drukte wel op prijs gesteld. Veel plezier.


De LOS VAST Makelaars voor hun kantoor

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *