Verwarring op rechts

Geert Wilders werkt samen met het Front National, waar Jean Marie le Pen antisemitisme predikt. En dat terwijl de PVV keer op keer de joodse bevolking in het algemeen en de joodse inwoners van Israël probeert te behagen.

De PVV zegt tegen racisme te zijn, maar gaat moeiteloos in zee met een Franse partij waar siegheilende en zwarte ministers beledigende volksvertegenwoordigers opereren. 

Als zelfbenoemde antiracistische partij trekt de PVV tientallen sympathiserende neonazi’s aan tijdens haar ‘verzetstoernee’. 

Marine le Pen -de dochter van– beklemtoont steeds geen moeite te hebben met de islam, daar waar de PVV haar uiterste best doet om die godsdienst de wereld uit te helpen.

Anti-islamitische Geert wil ook graag de Britse nationalisten van UKIP in zijn gedroomde Europese fractie. Maar de UKIP-leider benadrukt telkenmale geen problemen te hebben met de koran.

De Partij voor de Vrijheid is tegen de vrijheden van moslims, linksdenkenden en eigenlijk iedereen die anders acteert dan de Partij voor de Vrijheid.

De PVV zegt homorechten te verdedigen en zamelt tegelijkertijd tienduizenden dollars in bij homohatende, conservatieve Amerikanen. 

De PVV is tegen Europese eenheid en sluit daarom coalities met extreemrechtse partijen in heel Europa.

Hun gezamenlijke verkiezingsmotto is overigens al bekend. ‘Een schizofreen is nooit alleen.’

0 gedachten over “Verwarring op rechts”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *