VVD: diefje met verlos (1)

Bij de Zaanstedelijke VVD-fractie spelen ze diefje met verlos. Voormalig fractievoorzitter René de Heer en zijn collega-raadslid Ron Bouber sluiten zich plotseling aan bij de Zaanse Inwonerspartij (ZIP). U weet wel, de partij die tot een paar maanden geleden Trots dan wel ToN heette. De Zaanse afsplitsing die ruzie kreeg met de rest van Trots/ToN, de club van Rita Verdonk. Da’s de dame die ruzie kreeg met haar partij, de VVD. En daarom Trots ToN oprichtte. Om daar binnen een paar jaar overigens alweer op te stappen, nadat er binnen het door haar gecreëerde monstertje ruzie was ontstaan. Maar gelukkig zijn er nu dus twee ruziemakende VVD-Zaankanters die Rita opvolgen. Omdat ze dus ruzie hebben met de rest van de VVD.

Nee, het gaat uiteraard niet om het eigen ego van de heren De Heer en Bouber. En ja, ze blijven vooralsnog in de gemeenteraad de VVD-beginselen uitdragen. Om dus na 19 maart, mochten ze in de raad terugkeren, het ZIP-ideeëngoed te verdedigen. Dat de visies van beide partijen nogal eens verschillen doet er blijkbaar helemaal niet toe. De geest is soepel, het vlees zwak. En de portemonnee blijkbaar dun. Want om de huidige raadszetel op te geven en daarmee anderhalf duizend euro in de maand vaarwel te zeggen is ook weer zo wat. Niet waar, heren?

Kan om te beginnen de landelijke VVD deze twee dwaallichten even royeren

PS. Volgens de toch al onhandig opererende VVD-voorzitter is het allemaal de schuld van het boulevard-journalistiek bedrijvende Dagblad Zaanstreek.

VVd

0 gedachten over “VVD: diefje met verlos (1)”

  1. Erik eerst eens je huiswerk beter doen, mijn is Ron Bouber en niet Rob Bouber deze laatste was ook eens als journalist werkzaam bij het Noord Hollands Dagblad verder is de vergoeding niet 1500 euro maar 1100 euro. Daarbij nog een extra belastingaanslag van ca 3000 euro per jaar. Reken dan het uurloon uit, verder hoef je niet bang te zijn dat ik een dunne portemonnee heb. Maar ja hoe was het ook alweer azijnzeikers zijn er overal.

    1. Met die n heb je natuurlijk gelijk (bij dezen aangepast), maar het bruto-bedrag voor Zaanstedelijke raadsleden ligt toch echt vér boven de 1100 euro. Kijk nog eens naar de link en bezie de uitgekeerde bedragen (die overigens binnenkort nog wat verder omhoog gaan).
      Blij te kunnen concluderen dat je het met de rest van mijn tekst wel eens bent.

  2. Het is me allemaal wat dat politieke gedraai en gegraai overal. Hooijmaijers, v/d Roest en v/d lek (Ook wilde de PSP een einde maken aan de strafbaarstelling van pedofilie en pleitte Bram van der Lek voor het legaliseren van seks met kinderen.). Wat is dit allemaal voor idiotie zeg? En dan gewoon lekker dóór blijven praten en modder blijven gooien naar elkaar. Nogmaals: jullie allemaal moeten je ogen uit je harses schamen, allemaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *