Verrassende verhuizing Vrijwilligerscentrale

Op de Welsaen-website wordt nog altijd vermeld dat de Vrijwilligerscentrale zich bevindt op de Hogendijk 48, maar dat is verleden tijd. Zonder nadere kennisgeving en in verrassend korte tijd heeft de Vrijwilligerscentrale moeten plaatsmaken. De medewerkers verhuizen deze week naar het Welsaen-hoofdkantoor aan de Jufferstraat.

Het blijft rommelen bij Welsaen, ook nu de oude directeur is vertrokken en heeft plaatsgemaakt voor een interim. Tientallen medewerkers moeten het veld ruimen of hebben dat noodgedwongen al gedaan, maar nog altijd heerst er een doodse stilte rond Zaanstad grootste welzijnsorganisatie. Het geruisloze vertrek van de Vrijwilligerscentrale past in dat plaatje. Nieuwsgierigen moeten zich wenden tot het A4-tje op het raam van Hogendijk 48 om te zien dat de Vrijwilligerscentrale op die plek een glorieuze toekomst achter zich heeft.

Overigens, hier is de proefopstelling van de nieuwe Vrijwilligerscentrale-website (die overigens niet zo mag heten). Let vooral op de interessante, maar verder niet ter zake doende Twitterberichten en de vermelding van het adres van de Vrijwilligerscentrale. Inderdaad, op de Hogendijk.   

Communicatie, het is een vak. Maar  wellicht is de communicatieafdeling van Welsaen inmiddels ook wegbezuinigd.

Hogendijk

Hogendijk 48, voltooid verleden tijd

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *