Juniorkamer blieft geen vrouwen

De Juniorkamer Zaanstreek is, in eigen woorden, ‘een netwerkorganisatie voor persoonlijke ontwikkeling voor ondernemende mensen van 25 tot 40 jaar’.  De Zaanse Kamer is -ik citeer verder- ‘de oudste Junior Kamer van Nederland’. Volgens de Juniorkamer is ‘diversiteit belangrijk voor het leerproces’. En, niet te vergeten: deze Juniorkamer ‘is een van de weinige uitsluitend mannenkamers van Nederland’. 

Dan gaan we nu even zinsontleden.

Zin 1 is lelijk.

Zin 2 klinkt prachtig.

Zin 3 straalt trots uit.

En zin 4 haalt alles onderuit.

Bij de Zaanse kamer voor corpsballen zijn vrouwen niet welkom. Nooit geweest ook. Het netwerken blijft hier beperkt tot de haantjes. Sinds 1957, toen vrouwenrecht nog een synoniem was voor aanrecht. Bij de Junior Kamer blijft het hoogste doel nu eenmaal het spelen met Dinky Toys

Zin om mee te doen? Werp een blik in je Pamper en meld je na gebleken geschiktheid aan voor de babyballotage van de Kinderkamer Zaanstreek.  

JuniorkamerWelkom!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *