DZ-campagne uitverkocht

In het kader van de intercollegiale steunverlening naar de mensen toe vandaag wat aandacht voor Democratisch Zaanstad. Eigenlijk overbodig, want op die partij staat geen maat. Wat een jaloersmakende populariteit (vandaar ook het dranghekkenaanbod). Welk een mensenmassa’s. DZ bleek weer eens de enige echte partij van het volk te zijn. Geen wonder dat de verkiezingsfolders wegvlógen. Ongelooflijk, die bezoekersstromen. Naar verluid was er afgelopen weekend ME-inzet nodig om alles in goede banen te leiden. Even dreigden er zelfs doden te vallen door al het geduw en getrek. Democratisch Zaanstad gaat nog eens ten onder aan de eigen aanhang. Verbazingwekkend? Nee hoor. Partijleider Molenaar presenteert namelijk een totaal nieuw wereldbeeld. En gratis koffie verkeerd natuurlijk (houd wel uw kopje recht). Geen wonder dat hij na afloop uitgeteld was door alle belangstelling.
Het kost wat, maar dan heb je ook alle ruimte. DZ komt naar u toe deze lente. Wees er op tijd bij. Want vol is vol.
Nagekomen bericht: ook elders is de belangstelling voor Democratisch Zaanstad overweldigend
DZ
Er zijn nog een paar kaartjes

0 gedachten over “DZ-campagne uitverkocht”

    1. Zodra ROSA enorm in de fout gaat. Overigens, vooralsnog zijn partijen als het CDA, GroenLinks, D66, de SP en de ChristenUnie ook aardig buiten schot gebleven. Blijkbaar geven ze weinig aanleiding voor kanttekeningen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *