Provo compleet, een halve eeuw na dato

Zoals ik al vaker heb geponeerd is de Provobeweging eigenlijk ontstaan in Zaandam. En alleen al daarom doet het me deugd dat een halve eeuw na dato (op één jaar na) eindelijk de complete reprint wordt gepresenteerd van het roemruchte periodiek Provo. Alle nummers van dit opstandige blad plus de bijbehorende pamfletten zijn nu verzameld in één cassette, 682 pagina’s dik. Te verkrijgen tegen het kapitalistische prijsje van €59,50. Tenzij u naar de presentatie gaat van dit boekwerk. Op 22 mei aanstaande, uiteraard bij boekhandel Athenaeum op het Amsterdamse Spui, de plek waar tal van Provo-happenings plaatsvonden. Dan krijgt u niet alleen een tientje korting op deze historische uitgave (getiteld Provo en Provocaties 1965-1967), maar ook nog een live-interview met Roel van Duijn en Jan Donkers. Aanvang 16.30 uur.

Wat zou Rob Stolk er eigenlijk van hebben gevonden?

Provo

   

0 gedachten over “Provo compleet, een halve eeuw na dato”

  1. Stonden Provo’s een, ik heb het even op moeten zoeken, een “Meritocratie” voor? Gewoon een vraag wat bij mij opkwam toen ik dit artikel(+link) las.

    1. Ik denk het niet, maar het is een goede vraag voor Roel van Duijn. Op 22 mei wil hij er vast antwoord op geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *