Al die willen te kaap’ren varen

Eerst was er, afgelopen vrijdag, het verzoek van Krommenieër Lewis Leonardo om zijn naam uit mijn blog te verwijderen. In ruil zou hij mijn persoontje (ook wel ’teringfascist’ genoemd) weghalen uit zijn digitale brouwsels.

Toen kwam daar, gisteravond, een klein golfje aan mails met schijnbaar belastende berichten over ondergetekende. De informatie daarin was afkomstig uit de extreemrechtse krochten van het internet en -hoe kan het anders- daardoor niet bepaald juist. Desondanks werden er meerdere pogingen gedaan om de waarschuwingen aan mijn adres onder mijn blogs te plaatsen. Tevergeefs overigens, tot op heden. Blijf het vooral proberen, afzender ‘lieverdooddanrood@antifa.net’. En probeer het eens onder je eigen naam, in plaats van met een pseudoniem (en dat dan ook nog versleuteld verzenden, hoe laf).

Als voorlopige afsluiter was daar het bericht dat iemand heeft geprobeerd om het wachtwoord bij deze blog te kapen. Ook dat is voorlopig mislukt. Maar mocht u binnenkort op deze plek stukken lezen over de zegeningen van het Derde Rijk dan weet u hierbij dat ze niet van mij afkomstig zijn.

Extreemrechts

0 gedachten over “Al die willen te kaap’ren varen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *