Mijn hartsvriendin Sharon Kovacs

Sharon Kovacs won twee maanden terug de Award voor het  Beste Soul & Jazz Talent. Bovendien kozen muziekkenners haar afgelopen week tot hét poptalent van 2015. Nog voor deze Eindhovense zangbelofte zo in aanzien steeg, bedacht mijn een-na-beste vriendin iets leuks. Kovacs trad op tijdens een festival en vriendin vroeg haar dochter om de artieste een ep te laten signeren. “Voor mijn hartsvriend Erik”, moest Kovacs er op schrijven. Al doende voegde de zangeres er ietwat onhandig aan toe: “Groetjes Kovacs.” Plus drie kruisjes. Plus een hartje. Daardoor kan ik sinds de ontvangst van deze verjaardagsgift beweren dat ik de hartsvriend van Kovacs was. Mooie blufpraat, voor als ze ooit wereldberoemd is.  

Tijdens datzelfde festival vroeg ik rapper Typhoon of hij zijn cd wilde signeren. Die was bedoeld als verjaarskado voor de 16-jarige dochter van mijn een-na-beste vriendin. Typhoon noteerde haar naam op zijn plaat. Tekende een hartje. En schreef daarbij ‘Lobi, van Typhoon’. Lobi is Surinaams voor liefde.

Deze week kreeg de dochter van vriendin haar presentje. Eens kijken hoelang het duurt voor ze rondvertelt dat de maker van het beste album van 2014 verliefd op haar is.

Kovacs

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *