Wel gits, niet gis

Hoewel het bezit van een fax inmiddels zó 1998 is, gebruikt mijn werkgever er nog steeds eentje. Gemiddeld eens in de vier à vijf maanden begint het apparaat te zoemen – we kijken dan altijd even verbaasd rond om te zien waar dat geluid vandaan komt –, om vervolgens een lap tekst uit te spugen. Zo ook afgelopen week. Er schoof een overeenkomst tevoorschijn van de firma Europatrade. Onder de daarop vermelde bedrijfsgegevens hoefden we alleen een datum en handtekening te plaatsen. Een langdurige naamsvermelding à 83 euro per maand op een vage website zou onze beloning zijn, aldus een reeks kleine letters. Jammer was wel dat de vermeende naam van onze organisatie al minstens twaalf jaar anders luidt. Dat het genoemde emailadres niet klopte. En dat ons telefoonnummer maar liefst veertien cijfers zou bevatten.

Nog treuriger was de vetgedrukte naam naast de mededeling dat het hier ‘de internationale bedrijvengids’ betrof. ‘Gouden Gits’ stond daar. Inderdaad, met een t.

Bij dezen een (gratis) advies aan de afzender. Stop met faxen en licht uw clientèle voortaan op via email. Da’s net iets moderner. Bijkomend voordeel is dat u op uw computer automatisch uw spelling kunt controleren.

Gouden Gits

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *