Met de groeten van, ja wie eigenlijk?

Normaliter stuur ik mails die over zichzelf zeggen ‘automatisch aangemaakt’ te zijn en wartaal bevatten door naar het mapje Ongewenst. Al helemaal wanneer er geen naam bij staat, er een link bij zit (phishing-alert!) en er ook nog eens wordt vermeld dat ‘het niet mogelijk is deze direct via e-mail te beantwoorden’.

Maar ja, de afzender was ditmaal wel de gemeente Zaanstad.

En dus boog ik me nog een keer over de twee toegezonden zinnen. “Uw aanvraag of melding 217362 is opgeschort”, begon het. Om te vervolgen met: “De reden hiervoor is zaak goed in proces gezet; verantwoording dient uiterlijke 1 juli 2015 aan het digitale dossier te zijn toegevoegd..”

Geen idee waar het over ging. Maar die deadline van 1 juli baarde me wel zorgen. Vooral omdat de mail pas op 21 juli binnenrolde.

Misschien moet ik toch maar een berichtje terugsturen. Per post, want direct beantwoorden kan dus niet. Iets in de trant van: “Uw aanbod of bevel 26Y4U is fijn in vet gezet; genoegdoening dient uiterlijke 5 december 2015 door toevoeging via sinterklaasje bonne, bonne..”

Dan komt het vast wel goed. Vooral wanneer ik mijn naam er niet onder zet.

Mail

1 gedachte over “Met de groeten van, ja wie eigenlijk?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *