Een vos verliest wel zijn haren…

Kent u die mop van de drugsdealer, de windhandelaar en de charlatan die samen naar de effectenbeurs gingen? O nee, dat is geen mop, maar realiteit. De afgelopen weken kwam oud-Zaankanter Vincent Poorter weer in het nieuws. Nou ja, Zaankanter… Hij had een villa in Bergen, maar omdat hij in 2002 voor de ZOG in de Zaanstedelijke gemeenteraad plaatsnam deed Vincent alsof hij hier woonde. Hoewel, voor de ZOG… Die gooide hem al op de installatiedag uit de partij, na een negatief politieadvies. Vincent begon vervolgens een eigen partijtje, maar verscheen zelden in de raad en ging vooral voor de vergoeding.

Drie jaar geleden belde Vincent, niet geheel onverwacht. Hij had eerder anderen gepusht om voor hem negatieve artikelen van hun site te halen en nu was ik aan de beurt. Ik had namelijk -foei!- Vrij Nederland geciteerd (‘Poorter werd al eerder veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf voor aanranding’). Toen ik de gevraagde zelfcensuur weigerde, stuurde hij een advocaat op me af.

Enfin, long story short: Vincent Poorter gaat nu met een voormalige coffeeshopeigenaar en DSB-sjoemelaar Dirk Scheringa de beurs op.

In navolging van beleggersvereniging VEB adviseer ik u om uw aandelen elders te kopen.

Vincent

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *